duminică, 30 octombrie 2011

Barbatii adevarati

Unde-s acesti barbati adevarati?
Pe zi ce trece vad tot mai multi barbati devenind ''nebarbati'', adica haine mai mulate decat ale femeilor, sprancene ''ultra'' pensate, freze ciudate, comportament care nu prea seamana a barbat. Mie mi se pare chiar sexy ca tipul sa fie putin mai... ciufulit. :D

Despre tinerii din categoria de varsta 18-24 ani (aproximativ, din ce am vazut eu, sunt si peste varsta asta), nu are rost sa vorbim, pentru ca nu prea stiu ce sa zic. Marea majoritate a tipilor pe care i-am vazut eu aduceau cu niste gay. (mai glumesc si eu in legatura cu asta, cu toate ca-s gay :)) )
Pana si comportamentul era... gay. De sprancene sau de mers la salon mai mult decat o femeie nu mai zic nimic. Foarte trist, in opinia mea.

Mie-mi plac tipii ''adevarati'', adica aia parosi, nepensati (hai, fie, daca e cazul, dar nu prea mult!), care sa se imbrace ca un barbat, sa se comporte ca unul si sa se vada ca au... testosteron. :))
Barbatul adevarat care sa poata sa ridice o femeie in brate (io-s aia :)) ), fara sa cada, sau, mai rau, sa fie el mai slab decat ea. Nu m-as putea vedea niciodata avand un iubit mai slab decat mine, pur si simplu nu-mi place. Vreau ca iubitul meu sa nu se penseze, epileze, sa nu arate ca un gay si sa nu il vad pe la salon. :))

Deci, fetelor, ce ziceti, unde-s barbatii aia adevarati, asa cum erau odata?

Press

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...